Previous

B HOUSE - Renovation and expansion work of a residential building

The intervention consists of the interior restructuring and extension of a residential building realized in adjacency to the original structure integrating the functions of the house by increasing the day zone and first floor. The volume, endowed with wide windows, creates a new big environment of rectangular form, destined to living area. Externally a new porch has been realized in direct contact to the garden.

Location: Treviso, Italy
Client: Private
Intervention type: Renovation and expansion work of a residential building
Status: Intervention completed - FEBRUARY 2011
Questo sito utilizza Cookies per migliorare la tua esperienza di navigazione. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui
  Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie. Continua