Previous

The new landing place “Giardinetti Reali”

The innovative terminal "Giardinetti Reali" is inserted in the delicate historical Venetian context of St. Mark’s denouncing its diversity and that it is contemporary. The open side towards the Foundations of the Ex Royal Gardens and the completely windowed front facade facing the lagoon grants a real continuity between interior and exterior and favours a visual permeability of many panoramic points.

Location: S. Marco, Venice, Italy
Client: ACTV s.p.a., PMV s.p.a.
Intervention type: Construction of passengers waiting lounge and ticket-offices
Dimensional data: 625 sqm
Status: Intervention completed - MAY 2010
Questo sito utilizza Cookies per migliorare la tua esperienza di navigazione. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui
  Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie. Continua