Previous

The new landing place “Pieta' ”

The visual transparency, of the functional needed program, was the principal objective. The new position of the pier aspired to liberate the sight on the church of La Piedad from several angles: in spite of the dimensions of the cabin dictated by the current requirements of service, the structures in elevation(increase) get in a not invading way with respect of the historical - artistic preexistences.

Location: Venice, Italy
Client: ACTV s.p.a., PMV s.p.a.
Intervention type: Consturction of a new waiting lounge center for passengers and ticket-offices
Dimensional data: 560 sqm
Status: Intervention completed - JANUARY 2010
Questo sito utilizza Cookies per migliorare la tua esperienza di navigazione. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui
  Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie. Continua