Previous

The new Vela ticket point for the landing place "S. Marco Vallaresso"

This prototype realized for S. Marco's pier,  is the first step of a unified program that forsees the substitution of all the ticket offices in lagoon area (15 in total). This innovative work also introduced for the first time the photovoltaic system in Venice. It has obtained a prestigious recognition with an Honourable mention to the international architectural prize Dedalo/Minosse, edition 2011.

Location: S.Marco, Venice, Italy
Client: Vela s.p.a.
Intervention type: Coìnstruction of a new ticket point
Dimensional data: 12 sqm
Status: Intervention completed - JULY 2010
Questo sito utilizza Cookies per migliorare la tua esperienza di navigazione. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie clicca qui
  Proseguendo la navigazione acconsenti all'uso dei cookie. Continua